Οι αντιδήμαρχοι από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη που έσπευσαν να βγάλουν selfie με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πόλη (+photos)

Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Τετάρτης στην Κωνστατινούπολη με 1-0 την Μπασακσεχιρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης στα πλέι οφ, ενόψει της ρεβάνς της άλλης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη.

Όπως έγραψε το ThrakiSportS, στις εξέδρες βρέθηκαν και δεκάδες φίλοι του από την Θράκη και ανάμεσά τους και δυο από τους πιο πολυδιαφημισμένους δημοτικους συμβούλους, γνωστούς για τα φιλοολυμπιακά τους αισθήματα, οι οποίοι έσπευσαν μάλιστα να βγάλουν selphie με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ένας είναι ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, ο οποίος επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος αλλά πλέον θα είναι από 1ης Σεπτεμβρίου στην αντιπολίτευση καθώς νέος δήμαρχος εξελέγη στην θέση του Βαγγέλη Λαμπάκη ο Γιάννης Ζαμπούκης. Ο φακός της Intime τον αιχμαλώτισε να προσπαθεί να βγάλει την selfie, αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τόσες ώρες μετά ο ίδιος δεν ανέβασε στα προσωπικά του προφίλ αυτήν την άνοδο.

Ο έτερος ειναι ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει ξανά από 1η Σεπτεμβρίου την ίδια ιδιότητα καθώς εκλέχθηκε ξανά τον Μάιο δημοτικό σύμβουλος με την νικήτρια παράταξη Τσέπελη και θα αποτελεί σύμβουλο της πλειοψηφίας με αυξημένες αρμοδιότητες – σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες. Την σχετική φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται…