ΕΠΣ Έβρου: Από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην ΑΕΚ Κεσσάτης και Σιβούδης

Δυο μαζεμένες μεταγραφές από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε η ΑΕΚ Έβρου και μάλιστα με πανομοιότυπα δελτία Τύπου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Σιβούδη και Δημήτρη Κεσσάτη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου ευχαρίστησε μάλιστα δημόσια αυτήν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Η ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σιβούδη από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία. Παράλληλα το Δ.Σ. της ΑΕΚ Έβρου ευχαριστεί την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή. 

Η ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κεσσάτη από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία. Παράλληλα το Δ.Σ. της ΑΕΚ Έβρου ευχαριστεί την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.