ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με Τουμπαρίδη και Ζαχαριάδη ανακοίνωσε ο Αρίωνας

Δύο μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε την Τρίτη (6/8) ο Αρίωνας Ξάνθης, που για μια ακόμα σεζόν θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Πιο συγεκριμενα, προχώρησε στην προσθήκη των Ξανθιωτών Χρήστου Τουμπαρίδη που ολοκλήρωσε τις σπουδές του και Θανάση Ζαχαριάδη, ο οποίος είναι φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Στην ομάδα μας την νέα χρονιά θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης Τουμπαρίδης Χρήστος. Ο Χρήστος ανήκε από μικρός στις ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανεβαίνοντας στην Γ’ Εθνικη πριν 6 χρόνια. Ολοκληρώνοντας τις σπουδες του επιστρέφει στην πόλη μας και θα αποτελέσει μέλος του ανδρικου μας. Η ομάδα μας εύχεται ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν στον Χρήστο!»

«Ο Αρίωνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του παίχτη Ζαχαριάδη Θανάση. Ο Θανάσης από την περασμένη σεζόν και ερχόμενος από τον «Ζαφειράκη Νάουσας» ως φοιτητής στην πόλη μας, έκανε προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην περιφέρεια όσο και κοντά στο καλαθι. Καλωσορίζουμε τον Θανάση και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»