Super League: Εορτάζων πρώην συμπαίκτης του στον ΑΟΞ, ο αντικαταστάτης του Χάβου στην Λαμία

Τον παλιό παίκτη της Ξάνθης (σεζόν 1997-2001) Σωτήρη Αντωνίου, ανακοίνωσε και επισήμως η Λαμία ως αντικαταστάτη στην θέση του Μάκη Χάβου. Μάλιστα, του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» καθώς, σήμερα ο 44χρονος τεχνικός έχει την ονομαστική του εορτή.

Ο Σωτήρης Αντωνίου διαδέχεται τον συμπαίκτη του την τριετία 1997-2000 στην Ξάνθη Μάκη Χάβο, ο οποίος ουσιαστικά αναγκάστηκε σε παραίτηση από την Λαμία. 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη και βοηθό τον Γιάννη Προβίδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου τους στηρίζει, τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στο νέο μας προπονητή ευχόμαστε χρόνια πολλά σήμερα για την ονομαστική του εορτή!».

Πέρσι ο νεαρός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της ΑΕΛ, ενώ άρχισε την καριέρα του τη σεζόν 2010-11 από την ομάδα του Εορδαϊκού. Ο γεννημένος στην Λάρισα Αντωνίου, συνέχισε σε Καλλονή, Πανηλειακό, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δωτιέα Αγιάς, Παναργειακό, Σπάρτη και Τρίκαλα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Αντωνίου διαθέτει μεγάλη εμπειρία από πάγκους κυρίως ομάδων της Β’ Εθνικής. Τη σεζόν που μας πέρασε, βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΛ μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν κι απολύθηκε μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας. Αλέξη Κούγια.