Γ’ Εθνική: Αναβολή δύο ημερών στην «πρώτη» του Νέστου υπό τις οδηγίες Κετσιεμενίδη

Αναβολή 48 ωρών πήρε η πρώτη προπόνηση του Νέστου Χρυσούπολης ενόψει της νέας σεζόν, ο οποίος θα έχει και φέτος στην άκρη του πάγκου τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Όπως έγραψε από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, τυπικές λεπτομέρειες απέμεναν για να επιβεβαιωθεί η συμφωνία με τον Ξενοφών Μπουγιουκλή να αναλαμβάνει βοηθός του και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο όπως και πέρσι να έχει τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ενώ ωστόσο είχε γίνει γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση του Νέστου Χρυσούπολης θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης, τελικά ανακοινώθηκε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Αυγούστου – και πάλι στις 6.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις διαρροές από την Χρυσούπολη, η μεταφορά της επίσημης πρώτης για τη νέα σεζόν κρίθηκε επιβεβλημένη και αυτό έχει να κάνει και με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αφού ο σχεδιασμός της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ξεκινά ήδη να «τρέχει» ένα πλάνο για το νέο ρόστερ, και στα υπόψη μεταξύ άλλων βρίσκονται κάποιοι παίκτες που έφυγαν από την Καβάλα, δυο τερματοφύλακες με θητεία στην κατηγορία και κάποιοι παλιοί γνώριμοι.

Παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Γιώργος Τζαμπέγια, που συμφώνησε να ενισχύσει τον Ορφέα Ελευθερούπολης, όπου θα συναντήσει ξανά τον γκολκίπερ Νάσο Αθανασίου, αλλά και τον Δήμο Τζελέπη και ο Φίλιππος Τζαμπέγια που πήγε στον Απόλλωνα Παραλιμνλιου. Εκτός από τους τρεις τελευταίους, έχουν φύγει οι Αλ. Μελισσόπουλος (ακόμα ελεύθερος), Μκρτσιάν (στον Διαγόρα Ρόδου), Χούσινετς (στον Τηλυκράτη Λευκάδας), Καθάριος, Ορφανίδης και Μαϊντανός (και οι τρεις στην Καβάλα).