Volley League: Με Μουστακίδη και τη νέα σεζόν στην τεχνική του ηγεσία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την είδηση ότι ο Σάκης Μουστακίδης παραμένει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έδωσε η παρουσίαση του νέου ΤΑΑ του συλλόγου.

Ο νέος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Παύλος Μιχαηλίδης, εκ των προσώπων που πλαισιώνουν την Χρύσα Λουπασάκη, ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία με τον Σουφλιώτη προπονητή.

Ο ίδιος ο Μουστακίδης είχε δηλώσει στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου ότι δεν ήταν σίγουρος ότι θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στον Εθνικό και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι προτιμούσε να αναλάβει τις ακαδημίες χωρίς το άγχος της πρώτης ομάδας.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπών στη Γερμανία, επέστρεψε και προφανώς (για να ανακοινώνεται) είπε το «ναι» στη νέα διοίκηση και ήδη, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, εργάζεται για τον τρόπο με τον οποίο θα φροντίσει να στελεχωθεί το νέο ρόστερ του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Σάκης Μουστακίδης είχε ανακοινωθεί ότι θα έχει την ευθύνη και στις ακαδημίες του συλλόγου και για αυτόν τον λόγο η ευθύνη τους ειχε περάσει από τον Ερασιτέχνη στο ΤΑΑ, αλλά αποδείχθηκε κίνηση καταστροφική αφού τα προβλήματα της επαγγελματικής ομάδας πέρασαν και σε αυτές, με αποτέλεσμα αφενός να μειωθούν τα παιδιά που πήγαν σε αυτές, αφετέρου να υπάρξουν αγωνιστικές αποτυχίες.

Πλέον οι ακαδημίες περνούν και πάλι στον έλεγχο του Ερασιτέχνη, απεμπλέκονται από το ΤΑΑ και την ευθύνη για την οργάνωση και το τρέξιμό τους θα έχει ο νέος έφορος βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικός Θεόδωρος Πατλάκας. Ωστόσο όπως δήλωσε η Χρύσα Λουπασάκη, η συνεργασία ανάμεσα στο ΤΑΑ και τα αναπτυξιακά τμήματα θα είναι αρμονική «γιατί το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο».