«Μήλον της έριδος» για όλες τις ομάδες του Έβρου και όχι μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου του Έβρου, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανθρακικό και στις ομάδες Κ20 και 19, την Ελευθερούπολη, τον ΑΟ Καβάλας, την Δόξα Δράμας ενώ λόγω της στρατιωτικής θητείας επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, τον Ορφέα Σοφικού παρότι όλες οι ομάδες ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό του.

Το τέλος της στρατιωτικής του θητείας βρίσκει πάλι όλες τις ομάδες του Έβρου, από Αλεξανδρούπολη μέχρι Ορεστιάδα να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλα και αρκετές της Γ’ Εθνικης, αφού είναι γνωστός και από το πέρασμά του από Δόξα Δραμας και Καβάλα.

Ο αξιόλογος χαρακτήρας σε συνδυασμό με τις ποδοσφαιρικές του αρετές και την δυνατότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο, τον αποτελούν ίσως το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού και καλείται μέσα στις επόμενες ημέρες να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 26χρονος πλαγιος μπακ αλλα και αμυντικλο χαφ, επεστρεψε μετα από μια δεκαετία στο χωριό του και στον Ορφέα. Είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2009 από την ομάδα του Σοφικού για λογαριασμό του Πανθρακικού, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης τον ιστορικό Α.Ο. Καβάλας και την Δόξας Δράμας.