Γ’ Εθνική: Ανανέωσαν και παραμένουν αρχηγοί στην Ασπίδα Κουτσογιάννης και Παπαδάκης

Την ανανέωση για μια ακόμη σεζόν με τους αρχηγούς της Απόστολο Κουτσογιάννη και Αντώνη Παπαδάκη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ασπίδα Ξάνθης.

Η ανακοινωση έχει ως εξής:

«Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ακόμη Ξανθιώτες αθλητές, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (center, 2.00, 1983) και τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (playmaker, 1.93, 1995), οι οποίοι θα είναι οι αρχηγοί της ανδρικής μας ομάδας την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

Ο εμβληματικός αρχηγός, Απόστολος Κουτσογιάννης ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ. Στην μακρά μπασκετική του πορεία έχει αγωνιστεί στη ΘΕΡΜΗ Θεσσαλονίκης (Γ΄Εθνική), στην ΞΑΝΘΗ BF (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική, Α2 Εθνική), στον ΑΡΚΑΔΙΚΟ (B’ Eθνική), στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Β΄Εθνική) και στον Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική). Από το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας μας, για έξι συναπτά έτη, στις εθνικές κατηγορίες (Β΄και Γ’ Εθνική). Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε 281 πόντους με 12 τρίποντα.

Ο Αντώνης Παπαδάκης είναι ένας αθλητής, γέννημα θρέμα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Ανδρώθηκε μπασκετικά και έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην εξαετή παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, πέτυχε 264 πόντους με 25 τρίποντα.

Ευχόμαστε στους αρχηγούς της ομάδας μας υγεία και πολλές επιτυχίες!»