Δηλώθηκε Γ’ Εθνική και ανακοίνωσε Τσιμπουργκένη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Στις 15:30 το μεσημέρι έληξε η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που όφειλε να κατατεθεί από όλες τις ομάδες μαζί με το παράβολο των 500 ευρώ.

Μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:36 το βράδυ με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την συμμετοχη της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το προ τριών εβδομάδων ρεπορτάζ του ThrakiSportS για το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Μπαχαρίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Παναγιώτη Τσιμπουργκένη.

Ωστόσο ο πρωην προπονητής των Φιλιας, Σώστη και Ξυλαγανής αυτή την στιγμή με το ζορι εχει 4 δελτία στον Μεγα Αλέξανδρο και προβληματίζεται για την στελέχωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Νέος προπονητής της ομάδας μας ο κ.Παναγιώτης Τσιμπουργκένης. Ο κ. Τσιμπουργκένης θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της με όλες του τις δυνάμεις !!!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νίκο Μπαχαρίδη καθώς και όλο το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Στην ιστορία του «Μέγα» έχουν γραφτεί τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα !!!

Όλοι μαζί στην Γ’ Εθνική