Παρουσιάζεται η Λουπασάκη και το νέο ΤΑΑ που θα αναλάβει να σώσει το βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με ανακοίνωσή του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι «την Δευτέρα 5/8/2019 κι ώρα 12:00 θα γίνει η παρουσίαση και στην συνέχεια θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από την νέα διοίκηση του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ, στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ».

Ουσιαστικά θα παρουσιαστεί επισήμως η Χρύσα Λουπασάκη ως νέα πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι συνεργάτες της που θα αναλάβουν μέλη της διοίκησης του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης. Υπενθυμίζεται ότι η Λουπασάκη ήταν και στο παρελθόν μέλος του ΤΑΑ, επί διοίκησης Γιάννη Τζίμα.

Στην παρουσίαση αναμένεται να παραβρεθούν τα νέα μέλη του ΤΑΑ αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης, που αναμένεται να κάνει και τις σχετικές παρουσιάσεις. Ερωτηματικό παραμένει αν θα ανακοινωθεί και η επέκταση της συνεργασίας με τον Σάκη Μουστακίδη, που έχει αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο κατά τις πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου.

Το νέο ΤΑΑ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να σώσει ουσιαστικά το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την καταστροφή, δηλαδή την μη συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Volley League και την ουσιαστικά αναπόφευκτη διάλυση του τμήματος που θα ακολουθήσει ένα τέτοιο (όχι απίθανο με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα) ενδεχόμενο.

Στη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παρουσιαστεί το πλάνο για τη νέα σεζόν, σε μια περίοδο που οι φήμες εντείνονται ότι παρά την μη απόδοση απολογισμού από την προηγούμενη διοίκηση, υπάρχουν βεβαιωμένα χρέη 80.000 ευρώ από την περσινή σεζόν και επιπλέον 80.000 από προηγούμενες χρήσεις που πρέπει να εξοφληθούν ή να διακανονιστούν για να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, πέραν αυτών, χρειάζονται χρήματα και για να χτιστεί και ένα αξιοπρεπές ρόστερ για τη νέα σεζόν την ώρα που ήδη από το περσινό έχουν φύγει οι περισσότεροι παίκτες όπως ο αρχηγός Δημήτρης Ριζόπουλος που πήγε στον Ολυμπιακό αλλά και οι Κάσσανδρος Στίγγας και Κώστας Βλαχόπουλος που επέλεξαν να πάνε σε ομάδες κατώτερης κατηγορίας, τον Φίλιππο Βέροιας και την ΑΕ Κομοτηνής αντίστοιχα…