ΕΠΣ Έβρου: Μαζί και φέτος τα αδέρφια Ντινούδη και ο … Αλεκάρας στον Άρδα Καστανέων!

Σε συμφωνία ανανέωσης ήρθε ο Άρδας Καστανέων με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή του Κώστα Ντινούδη που θα είναι μαζί και φέτος στην ομάδα με τον Σωτήρη.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και σε 3 του κυπέλλου σημειώνοντας 4 τέρματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε της ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Κωνσταντίνο Ντινούδη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν του Κωνσταντίνου σ’αυτή τη δεύτερή του θητεία με τα πράσινα του Άρδα, καθώς έχει υπάρξει και στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (2015-16). Ενδιάμεσα είχε ένα πέρασμα 2 ετών απο την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδος (2016-17, 2017-18) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Π.Α.Ε. Ριζίων, Ακρίτα Ν. Βύσσας και Δόξα Στέρνας.

Είναι φυσικά ο…μικρός αδερφός του επίσης ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σωτήρη Ντινούδη, καθώς και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (και νυν της Π.Α.Ε. Ριζίων) Απόστόλη Ντινούδη.
Ψυχή της κατα τ’άλλα ποδοσφαιρικής οικογένειας των….Ντινουδαίων ο έτερος αδερφός, ο Αλεκάρας, ο οποίος για κάποιο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στην Δόξα Στέρνας! Εμψυχωτής και πιστός ακόλουθος όπου κι αν αγωνίζονται τ’αδέρφια του, ο Αλέκος σ’αυτά τα χρόνια είναι πραγματικά “ένας απο μας”, και ξέρουμε πως με την ανανέωση της συνεργασίας μας μαζί με τον Κωνσταντίνο και την υπερπολύτιμη συνδρομή του Σωτήρη με την εμπειρία του σ’αυτή την απαιτητική φετινή σεζόν….ανανεώνουμε και την “σχέση” μας με τον Αλέκο!

Χαρακτηριστικό και των 3 εν ενεργεία ποδοσφαιριστών της οικογένειας Ντινούδη…πως και οι 3 έχουν φορέσει όλοι τους τις ίδιες φανέλες (με εξαίρεση μόνο τον Αποστόλη που δεν αγωνίστηκε στον Ορέστη)! Και μάλιστα σε κάποιες εξ’αυτών έχουν συνυπάρξει συμπαίκτες, όλες τις φορές με την φανέλα του Άρδα. (2015-16 Σωτήρης – Κων/νος, 2016-17 Σωτήρης – Αποστόλης, 2018-19 Σωτήρης Κων/νος, 2019-10 Σωτήρης – Κων/νος), όλες τις φορές όμως….τα αδέρφια τα ένωνε πάντα η παρουσία του Αλεκάρα δίπλα τους και δίπλα στην ομάδα που αγωνίζονταν!

Ο Κωνσταντίνος είναι 24 χρονών (1995), αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός αλλα με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις και δώσει πολύτιμες λύσεις και βοήθειες όπου τον χρειαστεί ή ομάδα.
Κατα την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 αγώνες για το πρωτάθλημα και 3 για το κύπελλο σημειώνοντας 4 τέρματα.

Έτσι μ’αυτή τη συμφωνία, η ομάδας μας βγαίνει αλώβητη απο ακόμα μια κατάσταση….πολιορκίας των παικτών του ρόστερ μας, βαδίζουμε βήμα βήμα κι ευελπιστούμε ως και την έναρξη της προετοιμασίας μας να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ

Κωνσταντίνε ευχόμαστε υγεία και μαζί να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει!