Basket League: Προσφυγή κατά του ΠΑΟΚ ο Θρακιώτης Θόδωρος Ζάρας για 93.000€

Πολλά προβλήματα για την υπό διάλυση ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς μετά την απαγόρευση μεταγραφών, που του επέβαλε η FIBA για οφειλή απέναντι στον Νέναντ Μιλιένοβιτς, πλέον, ακόμη ένας παίκτης κατέθεσε προσφυγή καθώς ο Θρακιώτης Θοδωρής Ζάρας διεκδικεί από την ΚΑΕ περίπου 93.000 ευρώ που το οφείλονται από την προηγούμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του καθώς τα χρέη που φέρεται να υπάρχουν στην ΚΑΕ ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, δεν υπάρχει προπονητής, παίκτες, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να γίνει κάποια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη που μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική παρέμβαση για να υπάρξει επίλυση των ζητημάτων που τρέχουν αυτή την στιγμή.

Πάντως, πλέον ο «κλοιός» γύρω από τα οικονομικά της ΚΑΕ στενεύει καθώς στα … 1500 ευρώ που αξιώνει ο Μιλιένοβιτς και για τα οποία επιβλήθηκε μεταγραφικό ban από την FIBA, πλέον προστίθενται τα 93.000 του Ζάρα, που αφορούν το μισθό του παίκτη για την σεζόν 2018-2019, όπως επίσης και κάποια παλαιότερα πριμ.

Ο Ζάρας που είναι κοντά στην επιστροφή του στον Άρη έχει καταγωγή από τους Αμαξάδες Ροδόπης και είναι ανηψιός του Τάσου Ζάρα του Λεύκιππου Ξάνθης.