Με τριάρα επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας ολοκλήρωσε τους αγώνες στο Πράβετς η Ξάνθη (+photos)

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη Βουλγαρία, πήρε η Ξάνθη καθώς το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετώπισε στο Πράβετς τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον κέρδισε με 3-0.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ του Ζορντάν Φοσέ (71′, 74′) και το γκολ Έντζο Ρενέλα (79′) και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα επιστρέψει από το Πράβετς το Σάββατο και στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί.

Οι δύο επιθετικοί που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, σημείωσαν τα πρώτα τους ανεπίσημα γκολ, με τον Γάλλο να σημειώνει 2 τέρματα στην 1η του συμμετοχή και τον δεύτερο να ανοίγει λογαριασμό στο σκοράρισμα, στο πολύ καλό διάστημα του ΑΟΞ στο β’ μέρος.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 8 Αυγούστου (19:00, Xanthi FC Arena) με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου. Όλοι οι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Κικο Ραμίρεθ εκτός από το τελευταίο απόκτημα, τον Μεχντ΄θ Τερκί που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Σταθάκης (46′ Στεπάνοβιτς), Ντίρεσταμ (46′ Μπαξεβανίδη), Μαλεζά (80′ Τενεκέ), Λισγάρα (60′ Καρασαλίδη), Σόσα (76′ Λεωντσάκο), Θυμιάνη (46′ Κοβάσεβιτς), Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Φασίδη (60′ Φοσέ), Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (46′ Τζουρίτσκοβιτς), Γκαργκαλατζίδη (46′ Ρενέλα).