Γ’ Εθνική: Ετοιμασία αλλά και… ανησυχία για τον αποδεκατισμένο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

«Eτοιμαζόμαστε!!! Όλος ο Ίασμος ενωμένος να στηρίξει τον Μέγα στην Γ’ Εθνική!!! ✌️✌️✌️».

Με αυτήν την φράση μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο faacebook, οι νταμπλούχοι της ΕΠΣ Θράκης δήλωσαν ότι ετοιμάζονται για τη Γ’ Εθνική και κάλεσαν όλο τον Ίασμο ενωμένο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Ωστόσο αυτή η δήλωση προκαλεί και ανησυχίες, αφού κάτι αντίστοιχο έλεγαν και στον Ορέστη και τελικά απέσυραν τη συμμετοχή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Στον Ίασμο έχουν δηλώσει ότι κάνουν ήδη ενέργειες για τη Γ’ Εθνική, όπως με την αναβάθμιση του σταδίου.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι στις 5 Αυγούστου. Ωστόσο ενώ για παράδειγμα στην γειτονική Ξάνθη και οι τρεις εκπρόσωποί της (Ορφέας, Αρης Αβάτου, Ηρακλής Νέου Ζυγου) έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, στον Ίασμο επικρατεί… άκρα του τάφου σιωπή.

Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και ποιο θα είναι το ρόστερ της, καθώς όλοι σχεδόν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες που την οδήγησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου έχουν αποχωρήσει.

Η αβεβαιότητα αυτή δημιουργεί εύκολες ανησυχίες, όχι απλά για την πορεία που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, όπου με τα υπάρχοντα δεδομένα κινδυνεύει να γίνει σάκος του μποξ, αλλά ακόμα και για την συμμετοχή.

Ειδικά καθώς πλησιάζουμε προς τις 5 Αυγούστου, που λήγει η σχετική προθεσμία και δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση ότι ήδη έχει κατατεθεί η δήλωση συμμετοχής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στη νέα Γ’ Εθνική…