Γ’ Εθνική: Τόπο στα νιάτα στον Ηρακλή Ζυγού με Δημητριάδη και Βαφειάδη

Δυο ακόμα μεταγραφές περισσότερο για το μέλλον ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ζυγού αποκτώντας τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Φίλιππο Δημητριάδη και τον 16χρονο μέσο, Δημήτρη Βαφειάδη.

Αναλυτικά οι ανακοίνωσεις του Ηρακλή Ζυγού: «Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 6η μεταγραφική της προσθήκη για τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης 17χρονος επιθετικός μέσος Φίλιππος Δημητριάδης. Ο Δημητριάδης έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη, όπου συμμετείχε ως το 2019 στην Κ-17.

Οι σχολικές υποχρεώσεις της Γ’ Λυκείου που είναι μπροστά του, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην Κ-19 του Α.Ο.Ξ., με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μετεγγράφεται στον σύλλογό μας.

Φίλιππε, καλώς ήρθες στον Ηρακλή, σου ευχόμαστε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία, τόσο στην ποδοσφαιρική σου διαδρομή όσο και στις σημαντικές σχολικές σου υποχρεώσεις!»

«Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 7η μεταγραφική της προσθήκη για τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται ο 16χρονος Ξανθιώτης μέσος, Δημήτρης Βαφειάδης . Ο Βαφειάδης έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λεύκης, στις Ελπίδες Ξάνθης, στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη και στον Α.Ο. Βιστωνίδας.

Δημήτρη, καλώς ήρθες στον Ηρακλή, σου ευχόμαστε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία».