Εuropa League: Επιστρέφει Πολωνία ο Γούτας μετά την δύσκολη πρόκριση του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος έχοντας βασικό τον Δημήτρη Γούτα, νίκησε δύσκολα με 3-2 την Ντουνάισκα Στρέντα και προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο πρώην αμυντικός των ΑΟΞ, Ολυμπιακού, Κόρτραικ, Σεντ Τρούιντεν και Λεχ Πόζναν, αγωνίστηκε βασικός και στα 90 λεπτά. Ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε με 2-0 -και σε συνδυασμό με την επικράτηση του με 1-2 μέσα στην Σλοβακία- στο β’ ημίχρονο μπήκε νωχελικά και ισοφαρίστηκε.

Στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ των Κατράνη 22′ και Μανούσου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28′. Στο 54′, λοιπόν, ο Ματέους Ραμίρες μείωσε σε 2-1 ενώ στο 71′ ο Κάλμαρ με πέναλτι έγραψε το 2-2, βάζοντας τους φιλοξενούμενους ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Και εκεί που πήγε να επαναληφθεί η περσινή τραγωδία και ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Μπρεστ, ήρθε ο Ρισβάνης να σκοράρει για το 3-2, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, κυνήγησαν κι άλλο γκολ και στο 97′ είχαν δοκάρι με τον Καλμάρ με τους Περιστεριώτες να παίρνουν μια δύσκολη πρόκριση.