Διαψεύδει ο Εθνικός οποιαδήποτε εμπλοκή στην συγχώνευση του ΑΟ Θράκης Άλεξ με την Ενωση Άνθειας Αρίστεινου

Την αντίδραση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης προκάλεσε μια αναφορά του προέδρου του ΑΟ Θράκης Δημήτρη Μερκούρη σε σχέση με την νέα ομάδα Ένωσις Αλεξανδρούπολης που προκύπτει από την συγχώνευση της Άνθειας Αρίστεινου με τον ΑΟ Θράκης Άλεξ και δίνει αγώνα δρόμου για τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Όπως έγραψε στο ρεπορτάζ του το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS, το εγχείρημα στηρίζουν κατά βάση στελέχη του πρώην Άλεξ, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΟ Θράκης Δημήτρη Μερκούρη, έχουν υπάρξει θετικά μηνύματα ακόμα και από ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που βλέπουν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να υπάρξει μια προσπάθεια που θα ενώσει τους ποδοσφαιρόφιλους της πρωτεύουσας του Έβρου.

Την αναφορά αυτή διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης, ο οποίος με αφορμή την συγκεκριμένη αναφορά στο ρεπορτάζ του ThrakiSportS επικοινώνησε με την ιστοσελίδα και δήλωσε τα εξής: «Η αναφορά αυτή είναι ψευδής. Ο επίσημος Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία εμπλοκή με οποιονδήποτε τρόπο στην κίνηση συγχώνευσης του ΑΟ Θράκης Άλεξ με την Ενωση Ανθειας Αρίστεινου. Αυτό είναι κάτι που αφορά τις συγκεκριμένες ομάδες, δεν αφορά σε καμία περίπτωση τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είτε σαν κεντρική διοίκηση είτε σαν διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι καλό αυτό να διευκρινιστεί για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρανοήσεις».