Ο εγγονός, η μητέρα του, ο παππούς και ο… προπάππους έτρεξαν μαζί στον ίδιο αγώνα του 4ου Παραποτάμιου Δρόμου στον Άρδα!!!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό που ίσως και να καταρρίπτει ρεκόρ Γκίνες είχαμε το περασμένο Σάββατο, κατά την διάρκεια του 4ου Παραποτάμιου Δρόμου στον Άρδα που διεξήχθη παράλληλα με τις εκδηλώσεις του καθιερωμένου Φεστιβάλ Νέων.

Στον φετινό αγώνα έλαβαν μέρος – και διακρίθηκαν – μαζί τέσσερις διαφορετικές γενιές της οικογένειας Γιαλαματζή και όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τους διοργανωτές, πραγματοποιήθηκε και μια ξεχωριστή απονομή από τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα των 3 χιλιομέτρων του φετινού Παραποτάμιου Δρόμου στον Άρδα έλαβαν μέρος κατά ηλικιακή σειρά, από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο:
Γιαλαματζής Αθανάσιος, προπάππους
Γιαλαματζής Χρήστος, παππούς
Γιαλαματζή Ευαγγελία, κόρη
Γιαλαματζής Παναγιώτης, εγγονός

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ξεχωριστό επίτευγμα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει και η στιγμή που όλοι μαζί, τέσσερις διαφορετικές γενιές της ίδιας οικογένειας, βρέθηκαν στο βάθρο, αποτέλεσε ένα από τα highlight της όμορφης διοργάνωσης…

Τέσσερις γενιές της οικογένειας Γιαλαματζή μαζί με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Β. Μαυρίδη κατά τις απονομές των νικητών στον 4ο Παραποτάμιο Δρόμο «Άρδας 2019»