Η Ροδόπη διαφημίστηκε πανελλαδικά μέσω …Aqua Aerobic

Πανελλαδικά διαφημίστηκε η Ροδόπη, χάρη σε μία παράκτια δράση στην παραλία της Αρωγής. Πρόκειται για την δράση άκουα αερόμπικ που λαμβάνει χώρα στην παραλία της Αρωγής.

Μετά από σχετικό ρεπορτάζ του «Χρόνου», που πήρε πανελλαδική προβολή, το ερέθισμα δόθηκε και σε μία εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, το «Έθνος» με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του αναφέρθηκε στην Κομοτηνή ως «την Μέκκα του άκουα αερόμπικ».

Ακολουθεί ένα απόσπασμα του ρεπορτάζ: «Δεκάδες γυναίκες κάθε ηλικίας από τους Νοµούς Ροδόπης και Ξάνθης, αλλά και τουρίστριες από τις βαλκανικές χώρες που κάνουν τις διακοπές τους στις ακτές του Θρακικού Πελάγους στην Αρωγή Ροδόπης, γυµνάζονται και χορεύουν συγχρονισµένα µέσα στο νερό της θάλασσας. Ακολουθούν τον ρυθµό της µουσικής, αλλά και τα παραγγέλµατα της γυµνάστριας του ΔήµουΚοµοτηνής, Κυριακής Συνοδινού, που βρίσκεται στην ακτή και προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. (…) Στα οµαδικά προγράµµατα Aqua Aerobic, που διοργανώνονται δύο φορές την εβδοµάδα, συµµετέχουν πλέον από 50 µέχρι και 100 γυναίκες, από 18 ως και άνω των 70 ετών, ενώ κάποιες φέρνουν και τις ανήλικες κόρες τους».