Europa League: Από την Δευτέρα στέλνει ο Παντελίδης τον Άρη στην Κύπρο ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης

Μπορεί ο επαναληπτικός του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού να έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης ζήτησε η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην πάει στην Κύπρο την Τετάρτη, παραμονή του αγώνα αλλά από το πρωί της Δευτέρας.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το πρωί για τη Λάρνακα ενόψει του επαναληπτικού ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (01/08).

Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης για τη ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΕΚ Αρένα. Απουσιάζει ο τραυματιας πρώην της Ξάνθης Χαμζά Γιουνές, μετέχει κανονικά πρώην Κομοτηναιος Νικολά Ντιγκινή. Οι παίκτες θα προπονηθούν για πρώτη φορά επί κυπριακού εδάφους το απόγευμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Για τη Λάρνακα αναχώρησε σήμερα η αποστολή του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού στην “Α.Ε.Κ. Αρένα –Γ. Καραπατάκης” (01/08, 20:00), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης».