ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή «τίτλου» του Σεβαστού Γκαβανόζη στη Θράκη Φερών

Η Θράκη Φερών είναι προφανές ότι δημιουργεί ομάδα με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε την Δευτερα ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή.

Στην ομάδα των κιτρινόμαρων επιστρέφει για τέταρτη φορά μετα από τρία χρόνα ο παλιος πρώτος σκόρερ της Σεβαστός Γκαβανόζης, που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε βασικό στέλεχος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 31χρονος  επιτελικός χαφ ξεκίνησε την Θράκη Φέρών από και κατάγεται και συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε μια πενταετία αποχής από το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους, αλλά η επιστροφή του ήταν δυναμική. Επιστροφή στην ενεργό δράση στην αγαπημένη του Θράκη Φερών, ακολούθησε ο ΑΟ Μαίστρου, επιστροφή ξανά στις Φέρες, ένα εξάμηνο η ΑΕ Διδυμοτείχου όπου κατέκτησε το νταμπλ, μια διετία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ένα πρωταθλημα και κύπελλο και ξάνα η επιστροφή για τέταρτη φορά στην Θράκη Φερών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ο Σεβαστός Γκαβανόζης ξανά στα κιτρινόμαυρα!! Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που επιστρέφει στη Θράκη Φερών. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με την ομάδα μας στο παρελθόν και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Θράκη!!