Ξεκίνησε η κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο (+βίντεο)

Καλώς τα δεχθήκαμε λοιπόν και… καλορίζικος ο σταθμός διοδίων στο Αρδάνιο, η κατασκευή του οποίου όπως βλέπετε έχει ξεκινήσει και οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς, ακόμα και τις γιορτές.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, από τα δυο μέρη της Εγνατίας οδού και μόλις μπαίνει κάποιος σε αυτήν προερχόμενος από τον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, θα πληρώνει πλέον τα διόδια του, αφού η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχθηκε με το γνωστό σύνθημα: “Δεν πληρώνω” και… ψευτοτσαμπουκάδες στα λόγια ότι θα είναι απέναντι στους μεγαλοεργολάβους και θα αγωνίζεται για το καλό του λαού, όχι μόνο δεν τα κατάργησε, αλλά τα αύξησε κιόλας. Στο νομό Έβρου πρόλαβε σε τέσσερα χρόνια και κατασκεύασε δύο, σε Μέστη και Αρδάνιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Kh-umlXGzbE&feature=youtu.be

Η κατασκευή και αυτού του σταθμού διοδίων, δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση από την προηγούμενη Κυβέρνση ΣΥΡΙΖΑ στην εταιρεία “Άκτωρ”. Για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι η κατασκευαστική του ομίλου Μπόμπολα. Ξέρετε, αυτού που ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι “σύντροφοι” του αποκαλούσαν… εθνικό εργολάβο και όταν ανέλαβαν την εξουσία του έδωσαν τα πάντα. Έτσι, για να μην ξεχνάμε αυτούς που ο λαός μπορεί να τους έστειλε στον… αγύριστο στις 7 Ιουλίου, αλλά να θυμόμαστε το “παραμύθι” με το οποίο κορόιδεψαν τον κόσμο.

Πηγή : https://www.evros-news.gr