Συγχωνεύθηκαν Νέστορας και Φίλιππος Βέροιας προκαλώντας πονοκεφάλους σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Ορεστιάδα

Η διοίκηση της ομάδας του Φίλιππου  Βέροιας  ανακοίνωσε την επισημοποίηση της συγχώνευσης με τον Νέστορα, μετά την έγκριση της ΕΟΠΕ και πλέον ξεκίνησαν και οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών.

Η αρχή έγινε με τριπλό μεταγραφικό κτύπημα και την απόκτηση των πολύπειρων παικτών Θάνου Ντίνα, Αινεία Τζελάτι και Γιώργου Μιχελάκη. «Τα τρία πρώτα φετινά αποκτήματα υπέγραψαν το συμβόλαιά τους και εντάχθηκαν στο δυναμικό της ερυθρόλευκης ομάδας βόλεϊ Ανδρών της Βέροιας», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Με την ομάδα φέρονται να έχουν συμφωνήσει και άλλοι παίκτες, ανάμεσά τους και μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα ομάδων της Θράκης. Προπονητής  θα είναι ο Σωκράτης Τζιουμάκας, ενώ όπως γίνεται αντιληπτός, η νέα ομάδα θα μετέχει στον Βόρειο Όμιλο και θα είναι αντίπαλος των τριών ομάδων της Θράκης που μετέχουν στην κατηγορία: τον Άθλο Ορεστιάδας, την ΑΕ Κομοτηνής και τον Ερμογένη Ξάνθης.

Πάντως, όπως γράφει το liberovolley που είχε αποκαλύψει προ μηνός την επικείμενη συγχώνευση, «οι άλλες ομάδες της κατηγορίας θεωρούν οτι δημιουργήθηκε μία ομάδα στην θέση μιάς άλλης  η οποία είχε χρέη και με βάση την δυναμικότητα της θα λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ τώρα θα παρουσιαστεί μία ομάδα διαφορετική που θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες».

«Οι ομάδες κυρίως αντιδρούν γιατί  είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους όσο αφορά τους μεταγραφικούς τους στόχους και ξαφνικά κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός στόχων, αφού ο “νέος” Φίλιππος διαθέτει  άφθονο χρήμα  και μάλιστα προπληρώνει τα 2/3 των συμβολαίων με τους παίκτες που έχει συμφωνήσει», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Αυτή η διαμάχη θα έχει ενδιαφέρον γιατί οι ομάδες της κατηγορίας δεν αποδέχονται τον ….νεκραναστηθέντα Φίλιππο. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ απο τα ενδιαφερόμενα αντίπαλα σωματεία του Φίλιππου θα εκδηλωθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου στην κλήρωση του πρωταθλήματος», καταλήγει το δημοσίευμα και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από Άθλο Ορεστιάδας, ΑΕ Κομοτηνής και Ερμογένη Ξάνθης.