Πανελλήνιο Κ17 Juniors: Στα ημιτελικά Σισμανίδης και Πατλάκας, αποκλείστηκαν Τσάκαλου και Γεωργιάδου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ17 Juniors Final, που λαμβάνει χώρα στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα, που έχουν θέα την παραλία της Κυανής Ακτής.

Οι πρωταθλητές ΕΣΠΕΘΡ Δημοσθένης Πατλάκας και Πέτρος Σισμανίδης ήταν από τις πρώτες ομάδες που πήραν τη πρόκριση για την τετράδα στα αγόρια και θα αντιμετωπίσουν το πρωί της Κυριακής στα ημιτελικά τους Κωνσταντίνο Θεοδωρακόπουλος και Λεωνίδα Πετρόπουλο με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος και Σάββας Κυπριώτης θα αντιμετωπίσουν τους Αλέξανδρο Νταφούλη και Άγγελο Τριανταφύλλου.

Οι Πατλάκας/Σισμανίδη νίκησαν με 2-0 σετ σε 35 λεπτά τους Ζαμπούλη/καραδημητρά (21-11, 21-14), με 2-1 σετ σε 60 λεπτα τους Νταφούλη/Τριανταφύλλου (21-16, 15-21, 15-11) και στα απογευματινά προημιτελικά τους Καναγκινη/Κανουνη με 2-0 σε 34 λεπτά (21-15, 21-17).

Στα κορίτσια το εισιτήριο οι πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΘΡ δεν τα κατάφεραν και περιορίζονται στην 9η θέση. Πέτυχαν μια νικη και μια ήττα στον όμιλο και στο κρισιμο ματς για την πρλοκριση στην οκτάδα ηττήθηκαν με 2-0 σετ από τις Ρουμπάκη και Ταϊγανίδη.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά των κοριτσιών είναι Χριστίνα Αρμόνη/Χρύσα Αρμόνη- Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά, Αδαμαντία Ζαρκάδα/Αλεξία Λεμποτέση-Ευαγγελία Καλέιτση/Σοφία Χούχα, Σωτηρία Μότσιανου/Ελπίδα Πιτσιγκώνη-Ιωάννα Δαβαρία/Βίκυ Εφεντάκη και Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη-Αγάπη Ρουμπάκη/Ειρήνη Ταιγανίδη.

Οι προημιτελικοί των κορασίδων θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 10:00 το πρωί, ενώ οι ημιτελικοί των αγοριών στις 12:00 τιο μεσημέρι. Οι αγώνες μεταδίδονται και σε live streaming από το ART TV Πρέβεζας.

Τα αποτελέσματα των αγοριών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα των κοριτσιών ΕΔΩ.