Basket League: Αποχαιρετά τον Άρη και οδέυει προς το Περιστέρι ο Βαλάντης Κουρτίδης

Δεν κινείται φύλλο στον μπασκετικό Άρη με τα ban να παραμένουν, τον νέο προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο να προσπαθεί να φτιάξει ένα αξιοπρεπές ρόστερ μη ξέροντας ωστόσο τι είδους ομάδα θα δημιουργήσει και αρκετούς Ελληνες πάικτες της ομάδας βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν και σκέφτονται τις προτάσεις που έχουν από άλλες ομάδες.

Ενας από τους πολλούς που πιθανότατα θα αποχωρήσουν είναι και ο διεθνής Ξανθιώτης φόργουορντ Βαλάντης Κουρτίδης, που ανεξάρτητα από τις εξελίξειος στον Αρη θα αποχωρούσε μετά από 3 χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Λίγο η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης, η μη ευκαιρίες που πήρε στην ομάδα από τους προπονητές του, τον φέρνουν μακριά από το Αλεξάνδρειο με πιθανότατο προορισμό του το Περιστερι, ενω υπάρχουν και άλλες προτάσεις από ομάδες της basketleague αλλα και της Α2 που πιστεύουν στο ταλέντο του.

Εδώ έρχεται και το eurohoops να επιβεβαιώσει το τελευταίο, οτι ο 17χρονος (γεννημένος στις 17-10-2001) πρώην φόργουορντ της Ασπίδας Ξάνθης, ο οποίος έχει κατακτήσει στην τριετια του στον Αρη 2 πρωταθλήματα εφήβων της ΕΚΑΣΘ και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στα 2 τελευταία Πανελλήνια, θα συνεχίσει στο Περιστέρι τον προορίζει να στείλει ως δανεικό στη Δάφνη Δαφνίου (Α2 Ανδρών), ώστε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις.

Την περίοδο αυτή και την ώρα αυτη ο ύψους 2.00 μέτρων φόργουορντ αγωνίζεται εναντίον της Λεττονίας στο Πανερωπαικο Εφήβων του Βόλου.