Volley League: Αποχαιρετάει τρεις από τους Εβρίτες που τον ανέβασαν στην Α1 ο ΟΦΗ

Την λύση της συνεργασίας με τους Θωμά Δημητριάδη, Γιάννη Σκαρλατίδη και Δημήτρη Μύρο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ του Εβρίτη προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη. Αντίθετα, πέραν των ήδη υπαρχουσών προσθηκών (πχ με Γκαρά), μένει στην Κρήτη και ο Δημητρης Κομιτούδης.

Ο Κρητικός σύλλογος, ο οποίος προβιβάστηκε στην Α1 φέτος και θα παίξει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας για πρώτη φορά στην ιστορία του, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με αρκετούς παίχτες που βοήθησαν τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας. Ανάμεσα τους και οι Εβρίτες Γιάννης Σκαρλατίδης, Θώμας Δημητριάδης και Δημήτρης Μύρος, τους οποίους φυσικά και ευχαρίστησαν για την παρουσία τους, γράφοντας ιστορία και αυτοί μαζί με την ομάδα του ΟΦΗ.

Για τον Σκαρλατίδη ήδη, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, κυοφορείται η επιστροφή του σε ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Εξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν, στην μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για τους: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρείς (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που θεωρούμε απαραίτητο για την ομάδα μας και πρόθεση μας είναι ο αριθμός των παικτών από το νησί, να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Από την περσινή ομάδα βόλει του ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι:

Aινίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας και έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ιστορική άνοδο του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλει συνολικά, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Εγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.