Γ’ Εθνική: Νέα ενίσχυση για τον Ηρακλή Ζυγού με τον Ξανθιώτη Αναστάση Μπουναρτζή

Μία ημέρα μετά την επίσημη πρώτη της ομάδας, η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού που δεν αφήνει μέρα χωρίς κάποια ανακοίνωση, γνωστοποίησε την τρίτη μεταγραφική προσθήκη στην ομάδα.

Αφορά τον Αναστάση Μπουναρτζή, γιο του γνωστού αθλητικογράφου αλλά πάνω από όλα «δασκάλου» στην Ξάνθη Ηλία, ο οποίος επιστρέφει στον Ηρακλή Ζυγού, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης το 2015.

Ο Μπουναρτζής αποτέλεσε για πάνω από δεκαετία στέλεχος των ακαδημιών της ΠΑΕ και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφική της προσθήκη για τη νέα σεζόν. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται προερχόμενος από τον Ιωάννη Παπάφη Θεσσαλονίκης, ο 22 χρονος Ξανθιώτης κεντρικός μέσος Αναστάσης Μπουναρτζής. Μετά από 11 χρόνια στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Ξ., ο Μπουναρτζής αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ζυγού, με τον οποίον κατέκτησε και το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης το 2015, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Εθνικό Πυλαίας και στον Ιωάννη Παπάφη Θεσ/νίκης. Αναστάση, καλώς ήρθες στον Ηρακλή, σου ευχόμαστε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία