Γ’ Εθνική: Δεν τα βρήκε με τον Μακεδονικό και επιστρέφει Καβάλα ο Νάκης Οικονομόπουλος

Μετά από ένα χρόνο στον ιστορικό Μακεδονικό όπου ντεμπούταρε στα Εθνικά πρωταθλήματα ο πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού Νάκης Οικονομόπουλος επιστρεφει στον τόπο καταγωγής του και θα αγωνίζεται στον φιλόδοξο και φέτος Βύρωνα Καβάλας.

Ο 20χρονος πορτιέρο δεν τα βρήκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και επιστρεφει στην ΕΠΣ Καβάλας μετά από χρόνια. Εχει θητεία, μεταξύ άλλων, στις Κ20 Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας κάνοντας προπονησεις με τις πρωτες ομάδες τους.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας, συνέχισε στον Άρη Ζυγού και για πολλά χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας και της περιφερειακής ομάδας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου τον είδε ο Πανθρακικός και τον απέκτησε για τις ακαδημίες του

Εκεί αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή και στην ομάδα νέων Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τους Πασχαλάκη και Αθανασιάδη με προπονητή τερματοφυλάκων το Θόδωρο Κάντα. Φέτος αγωνίστηκε σε 10 αγώνες του Μακεδονικού στην Γ’ εθνική.