Football League: Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Δημήτρη Βοσνακίδη!

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Θρακιώτη στοπερ Δημήτρη Βοσνακίδη που αποχαιρέτησε την Κύπρο και τον ΘΟΪ  Λακαταμιας.

Ο 25χρονος  αμυντικός θα συμεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του κουβαλά ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού ηταν πρωταθλητης με την ΕΠΣ Θράκης το 2009 σαν παικτης του Πανθρακικού και κατοπιν συνεχισε σε Μπάρι, Λουχέσε, Σαβόια, Ζάκυνθο, Ηρακλή και Σπάρτη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ανήκει, πλέον, ο Δημήτρης Βοσνακίδης. Γεννήθηκε στις 14/02/1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα 25 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ σε ηλικία 17 ετών φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού στη Β’ Εθνική. Την επόμενη περίοδο (2012-13), πήρε μεταγραφή για την Μπάρι, η οποία τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Serie B’. Μετά από δύο χρονιές στο ιταλικό πρωτάθλημα, επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα της Football League. Την χρονιά 2016-17 έπαιξε με τον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την περίοδο 2017-18 φόρεσε την φανέλα της Σπάρτης (Football League). Πέρυσι έπαιξε στο κυπριακό πρωτάθλημα (Β’ Εθνική) με την ΘΟΙ Λακαταμιάς, καταγράφοντας 25 συμμετοχές.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Δημήτρη Βοσνακίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»