ΕΠΣ Έβρου: Για άλλον έναν χρόνο στον Ιπποκράτη με… «κατάθεση ψυχής» ο Σταύρος Σταθάκης

Για άλλη μια σεζόν θα παραμείνει στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Ξάνθης Σταύρος Σταθάκης.

Με την εμπειρία και τις ικανότητές του ο Σταθάκης ανέβασε κατά πολύ το επίπεδο του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και αρκετές ήταν οι προτάσεις που είχε δεχτεί για να περάσει σε ανώτερες κατηγορίας.

Ωστόσο με μια κατάθεση ψυχής μέσα από την σελίδα του Ιπποκράτη στο facebook δήλωσε ότι θα παραμείνει έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα των γιατρών.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

Υστερα απο 13 χρονια πηρα την αποφαση να γυρισω στην πολη μου και να συνεχισω να παιζω ποδοσφαιρο εδω.Διαλεξα να παω σε μια ομαδα που ειχα φιλους και ανθρωπους που αγαπανε πρωτα απ’ολα τους ποδοσφαιριστες τους αλλα και το σωστο ποδοσφαιρο.Πολλοι μου ειπανε τι πας να κανεις εκει ειναι τοπικο πηγαινε σε μια ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας,αλλα μετα απο ενα χρονο που εμεινα καταλαβα πολλα γι’αυτους αλλα και για ολη την ομαδα.Θελω να ευχαριστησω ολη την διοικηση γιατι δειξανε σεβασμο,αγαπη και κανανε οτι υποσχεθηκανε προς εμενα αλλα και στην οικογενεια μου.Η φετινη χρονια θα με βρει και παλι στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και πιστευω οτι δεν καταφεραμε να κανουμε περσι θα το κανουμε φετος.
Υ.Γ Θελω να ευχαριστησω ολους τους συμπαικτες μου που ειμασταν μια ομαδα και στα ευκολα και στα δυσκολα χωρις να παρεξηγουμε ο ενας τον αλλον.
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.