Τιμά την μνήμη των Γιάννη Καρυώτη και Νίκου Ντοσίδη η ΑΕ Κομοτηνής

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από την τραγική στιγμή του πνιγμού του άτυχου 18χρονου Γιάννη Καρυώτη στην παραλία της Γλυφάδας Ροδόπης.

Ο Καρυώτης ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής και οι ιθύνοντες του συλλόγου φροντίζουν να μην ξεχαστεί η μνήμη του άτυχου Γιάννη.

Μετά τα τρία διαδοχικά τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του Γιάννη Καρυώτη η ομάδα αποφάσισε να δώσει το όνομα του εκλιπόντος στα αποδυτήρια των ακαδημιών ενώ παράλληλα θα δώσουν το όνομα του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη στην αίθουσα με τα βάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Κομοτηνής: «Ήταν η Μαύρη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 όταν η ΑΕ Κομοτηνής και μαζί της όλη η τοπική κοινωνία θρηνούσε την απώλεια του 18χρονου αθλητή της, Γιάννη Καρυώτη. Ενός εξαιρετικού παιδιού που έφυγε πρόωρα από κοντά μας αλλά προσπαθούμε να φροντίσουμε να διατηρείται για πάντα στη μνήμη μας.

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή αποφάσισε να δώσει το όνομα του Γιάννη Καρυώτη στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Λυκείου ενώ η αίθουσα με τα βάρη και το αποθηκευτικό υλικό θα έχει το όνομα του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος έφυγε και αυτός πρόωρα τον Σεπτέμβριο του 2018».