Πρώτη προπόνηση για την Ξάνθη στο Πράβετς με συνολικά 26 παίκτες στην αποστολή (+photos)

Μετά το πρώτο ρεπό το Σάββατο, η Ξάνθη νωρίς το πρωι της Κυριακής αναχώρησε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που και φέτος θα λάβει χώρα στο RIU Pravets της Βουλγαρίας.

Στις 7.00 συγκεντρώθηκε η αποστολή και αναχώρησε από το ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet και λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι έφτασε στον προορισμό της. Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης η ξανθιώτικη ομάδα επραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση στο Πράβετς, με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές. 

Σταθάκης (τ/φ), Σάο Μπέντο (τ/φ), Στεπάνοβιτς (τ/φ), Άμπαντ (τ/φ), Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Θυμιάνης, Καμαρά, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Φασίδης, Πολέττο, Μπαριέντος, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης, Τενεκές, Λεωτσάκος, Σουλεϊμάν, Φοσέ, Σόσα, Στάρτζεον απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας, μαζί με τον Μίκαελ Ντίρεσταμ που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία μετά την άδεια που είχε λόγω Copa Africa.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή και με έμμεσο τρόπο από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη ότι δεν μετέχει στην αποστολή και λογικά αποτελεί ήδη ξένο σωμα από την ομάδα ο Σοφιάν Καντά.

Η ξανθιώτικη αποστολή συνοδεύεται από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου και τον team manager Κώστα Τσαλίκη καθώς κι όλο το προπονητικό και ιατρικό team. 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βουλγαρία, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Χάποελ Χαντέρα (Τρίτη 23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 27/7), τη Νέα Σαλαμίνα (Τρίτη 30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παρασκευή 2/8). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες