ΕΣΠΕΘΡ: Γρηγοριάδου και Καραμπάση Πρωταθλήτριες Νεανίδων 2019 στο Regional Juniors K19 (+photos)

Το δίδυμο των Γρηγοριάδου και Καραμπάση αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες νεναίδων κάτων των 19 ετών στο μπιτς βόλεϊ στην Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Στον μεγαλο τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη οι Γεωργία Γρηγοριάδη και Μαρία Καραμπάση επικράτησαν στον τελικό των Έλενας Παναγιωτίδου και Παναγιώτας Ιωαννίδου με 2-0 σετ (21-11, 21-13).

Νωρίτερα στα ημιτελικά οι Γρηγοριάδου και Καραμπάση νίκησαν με 2-0 σετ τς Μοκαλη/Μοκαλη ενώ οι Παναγιωτίδου και Ιωαννίδου επικράτησαν με 2-0 σετ ων Ανδρεάδη και Κοσμίδου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 10 ζευγάρια κορασίδων, που αγωνίσθηκαν με το σύστημα διπλού αποκλεισμού. Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και  διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί 02-04 Αυγούστου 2019 στη Ρόδο.

Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ και τις ομάδες που αγωνίσθηκαν στα ημιτελικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος των Αμαζόνων Μαΐστρου Γιώργος Μιχελής, και ο ιδιοκτήτης του YaSu Άγγελος Βούλκος.

Πολλές ευχαριστίες εξέφρασε η ΕΣΠΕΘΡ στο Tμημα Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο YaSu και τον Άγγελο Βούλκο, στον  Δημήτρη Δήμου και τον Διαμαντή Τζεπκινλή από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακεδονίαςνίας,  στον Μάκη Δημητριάδη, τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο, τον Θόδωρο Μαυρίδη και  σε όσους βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην διεξαγωγή του τουρνουά.