ΕΠΣ Έβρου: Καστρινός έρχεται … Καστρινός φεύγει στον Άρδα Καστανέων

Δεν γίνεται να μείνει χωρίς Καστρινό ο Άρδας Καστανέων, αφού στην θέση του έμπειρου Παναγιώτη που επιστρέφει για τέταρτη φορά στην ΠΑΕ Ριζίων θα αγωνίζεται ο 16χρονος ανιψιός του Κώστας με παρελθόν στον Ορέστη Ορεστιάδας και φυσικά και στα Ρίζια.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός εχει αγωνιστεί στα Ρίζια (3 φορές), στον Ορέστη Ορεστιάδας (3 επίσης φορές), ενώ αγωνίστηκε και μια πενταετία με την φανέλα του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου Λήμνου στην ΕΠΣ Λέσβου και 1,5 χρόνο στις Καστανιές.

Οι ανακοινώσεις του Άρδα Καστανέων: Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καστρινού απο την ομάδα της Π.Α.Ε. Ριζίων, την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε για την υλοποίηση αυτής.

Ο Κωνσταντίνος είναι 16 ετών (2003), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδος ενώ στο Β΄ εξάμηνο επέστρεψε στην ομάδα των Ριζίων απ’όπου και κατάγεται.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!

Ανακοινώνουμε την οικειοθελή του αποχώρηση απο την ομάδα μας του Παναγιώτη Καστρινού, με σκοπό την επιστροφή του στην Π.Α.Ε. Ριζίων. 
Ως γνωστόν, ο Παναγιώτης κατάγεται και μένει στα Ρίζια και δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή, φίλου μα πάνω απ’όλα ανθρώπου Παναγιώτη.

H διοίκηση, οι συμπαίχτες και το σύνολο των ανθρώπων των Καστανεών τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε αυτόν τον ενάμιση χρόνο με την φανέλα της ομάδας μας, για τις ωραίες άλλα και τις άσχημες ποδοσφαιρικές στιγμές που με την εμπειρία, το ήθος και την αναγνωρισιμότητα του βγήκε μπροστά και προστάτεψε ομάδα και συμπαίκτες, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, με το ίδιο πάθος και ζήλο που το έκανε έως τώρα, στην δικιά του διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εμείς δεν λέμε αντίο…παρά μόνο…”Εις το επανιδείν φίλε!”