Δυο πανελλήνια ρεκόρ σε Θεσσαλονίκη και Χίο με διαφορά λίγων λεπτών αλλά σε διαφορετικά αθλήματα οι κολυμβητές του ΝΟΑ!!!

Μια ακριβώς εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που συνέβη κάτι μοναδικό στα τοπικά κολυμβητικά χρονικά.

Το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου, την ώρα που ο αθλητής της κλασσικής κολύμβησης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Αναστάσιος Κούγκουλος κατέρριπτε το «στοιχειωμένο» πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας της κατηγορίας Παίδων με χρόνο 24.88 που κρατούσε από το 2001(18 χρόνια!), ο συναθλητής του Λευτέρης Μπουρουλίτης του τμήματος της Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου φαίνεται πως ζήλεψε και κατέρριψε και αυτός στην δική του κούρσα το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ με διπλά πέδιλα της κατηγορίας Παμπαίδων Α.

Ο πρώτος βρισκόταν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος λίγο μακρύτερα, στο νησί της Χίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών της Τεχνικής Κολύμβησης, όπου και κατάφερε να συντρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2017 από 1.53.32 σε 1.51.08.

Δυο πανελλήνια ρεκόρ σε δυο διαφορετικά πρωταθλήματα από αθλητές του ίδιου συλλόγου με διαφορά λίγων λεπτών, αν μη τι άλλο είναι σπάνιο φαινόμενο που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα του ΝΟΑ και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η απόφαση της διοίκησης του ΝΟΑ να επενδύσει σε νεαρούς προπονητές, με μεγάλη παράλληλα ειδίκευση στους τομείς τους και όρεξη για δουλειά ,δικαιώνεται πανηγυρικά στην πράξη καθώς οι Χατζηπέτρου και Πανταζή, σε κλασσική και τεχνική αντίστοιχα, φαίνεται ότι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου σε όλους του τομείς.