Από το τοπικό Έβρου στην Super League και στον Βόλο οι Λογαράς, Δομακίνης, Χοψονίδης και Χατζόπουλος

Μια ακόμη επιτυχια για την ακαδημία LOGA ACADEMY και την Νίκη Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά που μετά τον Τάσο Μακροκέφαλο που θα συνεχίσει στην Κ17 της ΑΕΚ ακόμα τεσσερα παιδια θα συνεχίσουν στον Βόλο του Αχιλλέα Μπεου και θα αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Super League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας ο 17χρονος στοπερ Παύλος Λογαράς και 18χρονος πλαγιος μπακ Νίκος Δομακίνης, ενω στα Κ17 θα αγωνιστούν οι 16χρονοι μέσοι Χρήστος Χοψονίδης και Δημήτρης Χατζόπουλος.

Η ανακοίνωση της Νίκης Απαλού: Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσελεμπακη Σαράντη γενν 2005 στην ΠΑΕ Α.Ο.Ξανθης στην Κ15 χθες στα γραφεια της ΠΑΕ ΒΟΛΟΥ ΝΠΣ ακλούθησαν άλλες 4 μεταγραφές νεαρών αθλητών μας 
Ποιο συγκεκριμένα ο Παύλος Λογαρας 2002 , ο Νικος Δομακινης 2001 για την Κ19 και ο Χρήστος Χοψονιδης 2003 και Δημήτριος Χατζόπουλος 2003 για την Κ17 της ΠΑΕ ΒΟΛΟΥ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκης Απαλού LOGA ACADEMY ko Λογαρας Παναγιώτης ευχαριστεί τους Ανθρώπους της ΠΑΕ ΒΟΛΟΥ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία στης εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικου Σταδίου Βόλου 
Καλή επιτυχία από την διοίκηση τους Προπονητές και τους συναθλητές σας 
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ