Επενδύει στις ακαδημίες στο πρόσωπο του Συριτούδη η ΑΕ Διδυμοτείχου

Ο Κώστας Συριτούδης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών της ΑΕ Διδυμοτειχου, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των “Πρασίνων”.

Ο Συριτούδης αποφάσισε να “κρεμάσει” τα γάντια του και να προσφέρει πλέον σε αυτό που τόσο αγαπάει, δηλαδή το ποδόσφαιρο, από το κομμάτι της προπονητικής.

Οι διοικούντες γνωρίζοντας καλά τόσο τον χαρακτήρα όσο και την διάθεση για σκληρή δουλειά του Συριτούδη, του έδωσαν τα κλειδιά για να φτιάξει νέα γενιά ποδοσφαιριστών στο Διδυμότειχο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Συριτουδη ως τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας μας. Ο Κωνσταντίνος Συριτούδης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ενώ κυριολεκτικά μεγάλωσε στα γήπεδα. Σαν τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου (Περιφερειακό πρωτάθλημα), στην Ελπίδα Σαπών (Α ΕΠΣ Θράκης), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Γ Εθνική), ΑΟ Καβάλας (Γ Εθνική), ΑΕ Διδυμοτειχου (Γ Εθνική) έχοντας πετύχει σημαντικές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Θέλοντας να ακολουθήσει τον δρόμο πάνω στον τομέα που σπούδασε αποφάσισε να αφοσιωθεί στην προπονητική κάνοντας το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτειχου. Κωνσταντίνε καλή επιτυχία στο έργο σου».