Super League: Με δυο γκολ Γκαργκαλατζίδη η φιλική νίκη της πρώτης ομάδας του ΑΟΞ επί της Κ19 (+photos)

Με δυο γκολ του Γκαργκαλατζίδη η ομάδα της Ξάνθης νίκησε με 2-1 την Κ19 του συλλόγου στο πρώτο φιλικό παιχνιδι και των δυο ομάδων, το οποιο διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια.

Λίγες ώρες μετά το τέλος των πρωινών ασκήσεων και μετά από 8 προπονήσεις μέσα σε 5 μέρες, ο Κίκο Ραμίρεθ είδε τους παίκτες του για πρώτη φορά εν δράσει με την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα Νέων.

Οπως προαναφέρθηκε, το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ στο 18′ και στο 75′ του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη,  με κεφαλιά το πρώτο μετά από σέντρα του Φασίδη και με πλασέ το δεύτερο μετά το κλέψιμο του Ντε Λούκας.

Στο 20′ ο Τσιλιγκίρης με πλασέ  είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 24′ δοκάρι είχε ο Πολέττο σε ένα παιχνίδι με γενικά είχε αρκετές ευκαιρίες και ήταν χρήσιμο για συμπεράσματα για τους προπονητές και των δύο ομάδων της Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στράτος Σάββογλου με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Κοτινούδη.

AO ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ, Λεωντσάκος, Λισγάρας, Τενεκές, Φασίδης, Καμαρά, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν, Πολέττο, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης. Έπαιξαν και οι Μαλεζάς, Σάο Μπέντο (τ/φ), Σόσα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φάκκης.

XANTHI FC Κ-19: Σταθάκης, Χασάνογλου, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Νιαζήφογλου, Σπυριδωνίδης, Μπαζοΐδης, Γκατζόγιας, Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος, Τσιπούρας. Έπαιξαν και οι Ισαακίδης, Καρίδης, Αραμπατζής, Γκαρνέτας, Ελτουρούλ, Μάρκου, Μαρκοσιάν, Μπαμπούρης και Τασίδης.