Γ’ Εθνική: Προς διαζύγιο Ίασμος και Μπαχαρίδης, αναζητά νέο προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Νίκος Μπαχαρίδης θα οδηγούσε τον νταμπλούχο της ΕΠΣ Θράκης Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, φαίνεται πως κυοφορείται διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ενώ αβέβαιο δείχνει να είναι και το μέλλον της ομάδας.

Αφενός από το ρόστερ του Ιάσμου φεύγουν ορισμένοι από τους πιο πρωτοκλασάτους παίκτες του, με χαρακτηριστικότερο τελευταίο παράδειγμα αυτό του Πασχάλη Δραγανίδη, αφετέρου υπάρχουν πληροφορίες ότι η νέα διοίκηση του σωματείου κινείται προς αναζήτηση νέου προπονητή.

Ήδη η εφημερίδα “Περισκόπιο” σε ανάρτησή της στο facebook μεταδίδει πληροφορίες της ότι ο Παναγιώτης Τσιμπουργκένης, που διετέλεσε κόουτς σε πολλές ομάδες του Νομού Ροδόπης, συζητά με τους παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άλλες φήμες υποστηρίζουν ότι κρούση έχει γίνει και στον Σάββα Αϊβάζη, που ηγήθηκε πέρυσι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ Κοσμίου και ξέρει τις ανάγκες της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται εκ νέου η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, που φαινόταν να είχε ξεκαθαρίσει.

Η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας που έφερε το νταμπλ σε συνδυασμό με την απουσία μεταγραφών, που ασφαλώς δεν μπορούν να γίνουν αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή που φαίνεται πως έχει προκύψει, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα.

Η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική πάλι δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αλλά ακόμα και αν γίνει η δήλωση συμμετοχής, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι πιθανότατα θα γίνει με χαμηλό μπάτζετ και χωρίς πολλές ελπίδες επιτυχούς παρουσίας στο πρωτάθλημα αυτό.