Σάρωσε τα μετάλλια η Όλγα Στούρα στον Βόλο! Τρία χρυσά και ένα ασημένιο ο απολογισμός της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κορυφαία αθλήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ αναδείχθηκε η Όλγα Στούρα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, καθώς κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα, τα τρία χρυσά.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε από την Τρίτη ως την Πέμπτη και η Στούρα έδειξε από το ξεκίνημα τα δόντια της. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κατέκτησε δύο χρυσά και μάλιστα με ρεκορ αγωνων.

Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στα 200μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Α’ με επιδόση 02:06.82 (προηγούμενο της Θέμιδας Ιακωβίδου του Εθνικού Κοζάνης με 2:06.98 από το 2008) και στα 1500μ. ελεύθερο με 17:50.91 (προηγούμενο της Ιουλίας Αθανασοπούλου του ΑΝΟ Γλυφάδας με 18:01.11 από πέρυσι).

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων και παρά την κόπωση από την υπερπροσάθεια της προηγούμενης μέρας, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Όλγα Στούρα και στα 200μ. πεταλούδα Παγκορασίδων Α’ με επιδόση 02:21.83. Τέλος, σήμερα Πέμπτη, τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, η Όλγα Στούρα κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο της στη διοργάνωση, αυτή τη φορά ασημένιο στα 100μ. πεταλούδα Παγκορασίδων Α’ με επιδόση 01:04.47.

Με τέσσερα μετάλλια εκ των οποίων τα τρία χρυσά, η Όλγα Στούρα αναδείχθηκε κορυφαία κολυμβήτρια της διοργάνωσης του Πνελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ που φιλοξενήθηκε το προηγούμενο τριήμερο στον Βόλο.