Πήρε μεταγραφή για το Μπακού ο Παπάζογλου έχοντας στις αποσκευές 40 διαρκείας του Πανσερραϊκού

Την αγάπη του για την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε έδειξε για ακόμη μια φορά ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Τάσος Παπάζογλου.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής που δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα του για τον Πανσερραϊκό προχώρησε σε μια κίνηση που ενθουσίασε τους φίλους της ομάδας και εντυπωσίασε τη διοίκηση της.

Λίγο πριν ταξιδέψει για τον νέο προορισμό της καριέρας που είναι το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η ομάδα Ζίρα, αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας του Πανσερραϊκού τα οποία θα τα προσφέρει  στους φίλους της ομάδας.

Ο Παπάζογλου «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στον Πανσερραϊκό ξεκινώντας από την ομάδα Νέων του συλλόγου με προπονητή τον Γιώργο Τσιφούτη. Ήταν από τους παίκτες που είχε πάρει μέρος στα δοκιμαστικά και ο Σάκης Αναστασιάδης είχε εισηγηθεί την απόκτηση του, κάτι που ο Τάσος Παπάζογλου δεν ξέχασε ποτέ.

Ο δυναμικός αμυντικός που ξεχώριζε και για τον χαρακτήρα του έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ηλικία 18,5 ετών σε παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Τάσος Παπάζογλου αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια με την φανέλα του Πανσερραϊκού πετυχαίνοντας 5 γκολ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό και άλλα δύο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην Ξάνθη ήρθε στις αρχές του 2015 και έμεινε για ένα εξάμηνο κάνοντας 9 επίσημες εμφανίσεις και επιτυγχανοντας ένα τέρμα. Ακολούθως πήγε στον Παναιτωλικό, στον Απόλλωνα και πέρυσι στον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού για την κίνηση του Τάσου Παπάζογλου είναι:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα  | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Τάσο Παπάζογλου ψυχάρα για ΠΑΝΤΑ Πανσερραϊκάρα!

Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ευχαριστούν θερμά τον γνήσιο Πανσερραϊκό, στην καρδιά και την ψυχή, Τάσο Παπάζογλου, για την μοναδικά τιμητική δωρεά που έκανε, στον σύλλογο που τον ανέδειξε, αγοράζοντας 40 εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 4, τα οποία και προσφέρει δωρεάν στους φιλάθλους της ομάδας μας. Το ευχαριστώ από την μεριά μας, είναι λίγο προς τον άνθρωπο Τάσο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Παπάζογλου -που ανδρώθηκε, φορώντας την φανέλα με το «λιοντάρι της Αμφιπόλης» στο στήθος- καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν και σύντομα τον περιμένουμε πίσω στα Σερραϊκά λημέρια, ώστε να κλείσει την καριέρα του, στην ομάδα της καρδιάς του.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής»