Επέστρεψε η Προκοπίδου από την Αγγλία στην Θεσσαλονίκη αλλά όχι στον ΠΑΟΚ!

Στην Ελλάδα επέστρεψε από την Μεγάλη Βρετανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους η Ελένη Προκοπίδου αλλά όχι στον ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν μια οκταετία κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις, αλλά στο Πανόραμα.

Η διεθνης ξανθιώτισσα και εκ των κορυφαιων εξτρεμ του πρωταθλήματος πέρυσι ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Άρτας αλλά τελικά βρέθηκε στο εξωτερικό και στην Αγγλία.

Η 28χρονη Προκοπίδου ξεκίνησε την καριέρα της από την ΑΕΠ Ξάνθης οπού ξεχώριζε και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ως Φιλόλογος (είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού) από το 2010 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ έχοντας καταφέρει εντυπωσιακά πράγματα, να οδηγήσει τον δικέφαλο στο πρώτο του πρωτάθλημα το 2013 οπού ήταν και πρώτη σκόρερ με 101 γκολ και να κατακτησει 2 κύπελλα, να είναι η κορυφαία αριστερή εξτρέμ του Ελληνικού πρωταθλήματος και να γίνει και διεθνής με την Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Πανόραμα: Η Ελένη Προκοπιδου στην ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ!!! Με πάνω από 400 γκολ στην Α1, η διεθνής αθλήτρια, κορυφαία αριστερή εξτρέμ για τρεις συνεχόμενες σεζόν, συμφώνησε με το σωματείο μας και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας! Ελένη σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με την φανέλα της ΑΕΠ!!!