Νεκρός 42χρονος στρατιωτικός πατέρας δύο παιδιών από τσίμπημα σφήκας στον Έβρο !

Σοκ και θρήνος στην περιοχή της Ορεστιάδας, από τον θάνατο ενός 42χρονου (γεννήθηκε το 1977), πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες από… τσίμπημα μελισσών, που του προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Πρόκειται για κάτοικο του χωριού Κυπρίνος, ο οποίος εργαζόταν και ως βοηθός μελισσσοκόμου αλλά είχε και δικά του μελίσσια. Χθες το απόγευμα πήγε και πάλι στις κυψέλες που έχει έξω από το χωριό για να ασχοληθεί με τα μελίσσια και εκεί φαίνεται πως τον τσίμπησαν. Δεν αισθανόταν καλά και φίλος του τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου όμως κατά την διαδρομή άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πνεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έγινε νεκροψία-νεκροτομή και διαπιστώθηκε από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη πως πέθανε από αλλεργικό σοκ λόγω του τσιμπήματος των μελισσών.

Το μαύρι μαντάτο βύθισε στο πένθος όχι μόνο τον Κυπρίνο και τα γύρω χωριά, αλλά όλη την περιοχή της Ορεστιάδας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος 42 χρόνων, πρώην στρατιωτικός, έφυγε στα καλά καθούμενα από την ζωή.

Πηγή : https://www.evros-news.gr