Γ’ Εθνική: Τέλος ο Δραγανίδης από τον Ίασμο με το Σιδηροχώρι να «κερδίζει» την υπογραφή του

Παρελθόν από τον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αποτελεί ο εκ των κορυφαίων παικτών της Ροδόπης Πασχάλης Δραγανίδης που πήρε την ελευθέρας του και θα συνεχίσει στην φιλόδοξη και φέτος Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Δραγανίδης αν και ειχε προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής και τον Πανθρακικό ώστε να φορέσει μετά από 9 χρόνια αυτή του Πανθρακικού, αλλά και φυσικά την ομάδα του προτίμησε μετά από ένα χρόνο να αλλάξει και πάλι στρατόπεδο και να αγωνιστεί παρέα με τα φιλαράκια του στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 27χρονος Δραγανίδης (γεννημένος στις 26/8/92) πέρυσι αν και τραυματίστηκε κάποιο διάστημα ήταν από τους κορυφαίους του Μέγα Αλέξανδρου έχοντας και 9 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Δραγανίδης που εργάζεται ως λογιστής σαν πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη με συμπαίκτες τον Πέτρο Μάνταλο και τον Θανάση Ντίνα, ενώ ακολούθησαν οι ακαδημίες και η πρώτη ομάδα του Πανθρακικού.

Λόγω σπουδών μετακόμισε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν ο Διγενής Λακκώματος Χαλκιδικής που βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, η Αναγέννηση Επανομής (Β’ Εθνική) και με την αποφοίτηση του επέστρεψε στη Θράκη και στον Έβρο Σουφλίου για δυο χρόνια, μια ακόμη πετυχημένη διετία στην Δόξα Προσκυνητων και ο Ίασμος.