Φεύγει από τον Έβρο και αναλαμβάνει ομάδα της ΕΠΣ Θράκης ο Μένιος Ζιώγας

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την ανακοίνωση του φιλικού διαζυγίου του Μενέλαου Ζιώγα με την ΑΕΚ Έβρου, ανακοινώθηκε ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του σταδιοδρομίας.

Αυτός μάλιστα δεν θα είναι στον Έβρο αλλά στον γειτονικό Νομό Ροδόπης, καθώς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Αρσακείου, ομάδας που πέρυσι ξανασυστάθηκε και την χρονιά που πέρασε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μενέλαο (Μένιος) Ζιώγα για την σαιζόν 2019 -2020.

Ο Μένιος γεννήθηκε το 1995, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ Έβρου (από Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο) και έπειτα ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα ηνία της ομάδας ως πρώτος προπονητής. Στα 4 χρόνια έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας την σαιζόν 2017 – 2018, ενώ κέρδισε από νωρίς την παραμονή της η ομάδα στην Α’ κατηγορία από νωρίς και έφτασε η ομάδα στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου. Κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA C.

Το Δ.Σ της ομάδας καλωσορίζει τον Μένιο και του εύχεται κάθε επιτυχία.