Α2 Ανδρών: Διπλό «μπαμ» για Ερμογένη από Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με… αέρα Volley League

Ο Ερμογένης Ξάνθης εξασφάλισε πέρυσι την άνοδο στην Α2 Ανδρών και θέλει να καθιερωθεί στην κατηγορία και όχι απλά να κάνει ένα πέρασμα από αυτήν.

Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και είναι πολύ κοντά σε μια διπλή ενίσχυση που αναμένεται να κάνει την διαφορά.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Άρης Ανδρεάδης και ο Κομοτηναίος Ραφαήλ Μπανιώτης φαίνεται πως αφήνουν τα κιτρινόμαυρα της ΑΕ Κομοτηνής, με την οποία αγωνίστηκαν πέρυσι στην Volley League, και προβάρουν τα χρώματα του Ερμογένη.

Ο Αλεξανδρουπολίτης διαγώνιος που είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής επιθυμούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και φαίνεται πως την βρίσκει στον Ερμογένη.

Ο Ραφαήλ Μπανιώτης, που αγωνίστηκε ως ακραίος αλλά και λίμπερο σε αρκετά παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, που αυτήν την περίοδο γυρνάει όλη την Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεων του στο μπιτς βόλεϊ και φαίνεται ότι Beach Volley θα συναντήσει στα παρκέ τον συμπαίχτη του Γιώργο Τερζόγλου με στόχο να οδηγήσουν τον Ερμογένη όσο το δυνατόν ψηλότερα.