ΕΣΠΕΘΡ: Στο Yasu Beach Bar (και) οι τελικοί Εφήβων – Νεανίδων του φετινού Regionals Juniors

Εστω και με μικρά προβλήματα λόγω καιρού, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το πρώτο φετινό αναπτυξιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της ΕΣΠΕΘΡ αλλά χωρίς ανάσα ακολουθεί το δεύτερο.

Μετά την Κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, το προσεχές Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των τελικών της ΕΣΠΕΘΡ του Regionals Juniors 2019 για την Κατηγορία Εφήβων και Νεναίδων (Κ19), στην Αλεξανδρούπολη και στο Yasu Beach Bar.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2019για την Α’ περιφέρεια, Κ 19 (Εφήβων – Νεανίδων) που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001), θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του YaSu Beach Bar-Restaurant στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ ΚΑΙ ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2019).
Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή  στο mail: espethr.anm@gmail.com, ή στον Τεχνικό Υπεύθυνο του τουρνουά (Δημητριάδης Ιωακείμ, κιν: 6973203702), υποβάλλοντας τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 19/7/2019.Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 20/7/2019 και ώρα 08:30. Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου 2019 στη Καλλιπάτειρα Ρόδου.