Super League: Και τρίτη ελληνική ομάδα διεκδικεί τον Χόρχε Κασάδο

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν υπάρξει διαρροές ότι επιχειρείται να παραμείνει στην Ξάνθη ο Χόρχε Κασάδο, που πέρυσι δεν έχασε κανέναν αγώνα και μάλιστα κανένα λεπτό από την 1η ως και την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λόγω τιμωρίας έμεινε εκτός της αναμέτρησης με τον Άρη, αλλά αυτό λίγη σημασία είχε. Ο Κασάδο αποχαιρέτισε τότε συμπαίκτες και τον κόσμο της ομάδας αλλά πριν περίπου ένα μήνα υπήρξαν πληροφορίες ότι επιχειρούνταν να επιστρέψει.

Την προηγούμενη εβδομάδα το όνομά του ακούστηκε έντονα στο ρεπορτάζ του Άρη. Τις τελευταίες ώρες έρχεται όμως να προστεθεί και η Λαμία σε αυτό το παζλ. Ο 30χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ξάνθη, είναι στους στόχους της ομάδας της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λαμία περιμένει την απάντηση του ιΙπανού πρώην της Ξάνθης. «Ο Ίβηρας έχει όλο το πακέτο για τους διοικούντες τους κυανόλευκους, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Ο Χόρχε Κασάδο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ κι έκανε το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Το 2017 ήλθε στην ομάδα της Θράκης. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 ματς, έχασε δηλαδή μόνον ένα, το αδιάφορο της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη.

«Η Λαμία έχει καταθέσει εξαιρετική οικονομικά πρόταση στον Ισπανό, το μόνο που μένει είναι να συναινέσει η οικογένειά του με την οριστική απάντηση ν’ αναμένεται εντός της άλλης εβδομάδας», καταλήγει το δημοσίευμα του Sport24.