Γ’ Εθνική: Ξεκίνησαν στον Ορφέα Ξάνθης με στόχο να μην… καούν από το ζέσταμα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του ΑΟΞ η πρώτη προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρά τους φόβους για απουσία παικτών, που εκφράστηκαν με τον πιο επισημο τρόπο από τον Μπάμπη Χατζημεστή, ο ίδιος σε αυτήν την ανεπίσημη πρώτη δεν έδειξε να μετρά πολλές απώλειες.

Υπάρχουν βέβαια, αλλά περίπου στο 80% ο κορμός είναι ίδιος ενώ επιπλέον έχουν προωθηθεί αρκετοί παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας,που παραδοσιακά αποτελούν ατού του Ορφέα.

Βέβαια, έτσι κι αλλιώς επίσημη καταγραφή θα γίνει όταν πραγματοποιηθεί και η επίσημη πρώτη με τον αγιασμό, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι αυτή η πρεμιέρα γίνεται 15 Ιουλίου, πάνω από δύο μήνες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου).

Αρκετοί χαριτολογώντας σχολίασαν ότι οι παίκτες του Ορφέα θα κινδυνεύσουν να… καούν στο ζέσταμα, με την προετοιμασία να ξεκινά τόσο μα τόσο νωρίς.

Ωστόσο ο Χατζημεστής είχε και για αυτό απάντηση, καθώς ο Ορφέας θα λάβει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδος και η έναρξη αυτού προγραμματίζεται από την ΕΠΟ για τα τέλη Αυγούστου, σε 5 με 6 εβδομάδες από τώρα…