ΕΠΣ Θράκης: Ενίσχυση εκ Σερρών για τον Πανθρακικό

Σε μία ακόμα μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Πανθρακικός, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «Πρασίνων»:  «Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 21χρονος Μεσοεπιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα έξι του χρόνια στην ακαδημία της Δόξας Λιθοτόπου,όπου και αγωνίστηκε μέχρι τα 18 πανηγυρίζοντας 3 διαδοχικά πρωταθλήματα, μετρώντας παράλληλα περισσότερες από 100 συμμετοχές και έχοντας βρει αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα αφού εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Παραλιμνίου που συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού τον εντόπισαν και τον ενέταξαν στην Κ 19 του συλλόγου. Εκεί την σεζόν 2017-2018 ο Παπαδόπουλος αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Τάσου Σαββίδη πετυχαίνοντας 4 τέρματα σε 14 συμμετοχές. 

Στην ανδρική ομάδα του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ήταν από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές καθώς αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, 22 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο.  Για 4 χρόνια αγωνίστηκε στη μεικτή Σερρών κατακτώντας  δυο πρωταθλήματα κεντρικής Μακεδονίας με την ομάδα παίδων και νέων, ενώ η ίδια ομάδα κατέκτησε την δεύτερη και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όντας αρχηγός της».